2009. január 26., hétfő

Hegyektől a pusztákig

Vasárnap Máté barátommal lementünk a pusztára. Fél óra híján tíz órát voltunk lóháton. Ez alatt kb. 60 km-t tettünk meg. Máté szerint volt az 70 km :).
Gyönyörű tájakon haladtunk át. Máté hozott fényképezőgépet úgyhogy mihelyst megkapom a fényképeket felteszek párat a blogra.
Nekem legjobban a vizenyős helyeken való lovaglás tetszett meg a nagy vízátfolyásokon való átkelések :)-lehetett volna még több :).
Máténak egy dombos hely tetszett meg. Mondta, hogy itt szívesen élne. Ezért már érdemes volt elindulni. :)
Estére mindannyian kellemesen elfáradtunk-mi és a lovak.

3 megjegyzés:

  1. Irigyelek...,de komolyan.
    Rob

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép helyeken jártunk csak azt sajnálom, hogy a vízátfolyáson való átkelésről nem csináltam képet na meg a régen elfeledett útrol ahol a gallyak majdnem leszedtek minketek a ló hátáról:) igazából még egy teljes menteidővel rendelkező videófelvétel sem adná vissza ennek a györnyörű túrának a szépségét. Véleményem szerint ritka szép helyeken jártunk volt oylan ami igen csak a mongol sztyepp ekre hasonlított és az fogott meg igazán. Magas füves dombok a lábánál egy kis patak ami egy kisebb tóban végződött majd folyt tovább és kísét nagyon hosszú ideig útunkon.

    VálaszTörlés
  3. Majd következőnek csinálunk képeket róla :).
    Amúgy valóban gyönyörű tájakon jártunk, nekem is nagyon tetszett.
    Azt a gallyas részt ne is mondd, azt ki kell valahogy kerülnünk következőnek :).

    VálaszTörlés

Kettlebell hírek, május első hete

Artem 32 kg-os bellel helyből gömbbel felfelé szakítás egy lábon állva.  Valamint feltöltött egy videót amelyen 70 kg-os rúddal egykezes sza...