2010. február 6., szombat

Vasgyár

Ma a tanítványaim egy részével a miskolci vasgyárban kettlebelleztünk közben pedig fotóztak minket. Képek hamarosan.
Épp swingeltünk, amikor a nem messze tőlünk kerékpározók hangosan véleményezték a pályát: Fú te ez kemény...:)

9 megjegyzés:

  1. Súllyal egyensúlyozni egy ismeretlen terepen (hóban) ill. "pózolni" a fényképezőgépnek több másodpercig a megfelelő beállításokra várva.....kezdőként nekem felért egy 3. edzéssel a héten. :)
    De nagyon élveztem, várom a képeket.
    Köszönöm a lehetőséget.

    VálaszTörlés
  2. Gábor képeit már láttam, szerintem nagyon jó beállításokat találtál ki a fotósoknak. A hátterek nem átlagosak, némelyik kifejezetten szürreális. A bringások között pedig nem kis döbbenetet keltettünk. :)
    Ha vannak még ilyen abszurd ötleteid, mi benne vagyunk!

    VálaszTörlés
  3. A Miskolci Vadasparkban a barna medve ketrece előtt? :)))

    VálaszTörlés
  4. Nem. Hanem a szibériai tigris bigris nél. Sőt meg kell ülni, vágtába inditani és közben a földről felvenni rack pozícióba a bellt...:)

    VálaszTörlés
  5. Ez nem a kezdők programja?
    Haladóknak ugyanez az alapfeladat, de 2 db közepes súllyal és végül 3 kör 5-ös létra Clean&Press, tigrisháton egylábon állva. ;)
    Előtte lehet gyakorolni a bengáli tigrissel, mert annak szélesebb a háta. :)

    VálaszTörlés
  6. Valahol Gödöllő mellett van egy farkas-medve farm, ahonnan lehet bérelni idomitott vadakat, fotózáshoz, filmezéshez? Tetszik az ötlet? Vagy csak kiugrunk Erdélybe... Aztán futás :D

    VálaszTörlés
  7. :D:D:D
    Eszter igazad van. Meghagyom ezt az egyszerű gyakorlatot a kezdőknek és a te variációd lesz a haladóké. De jobb lesz áttérni a maci hátára az mégiscsak jobban elbír minket kezünkben kettő 48 kg-os bellel.:)
    RGB! Ha már futás hazáig meg sem állunk. Erről az az utolsó mondat jut eszembe: Nem megmondtam, hogy ne szőrös bundában lopd a málnát!

    VálaszTörlés

Kettlebell hírek, május első hete

Artem 32 kg-os bellel helyből gömbbel felfelé szakítás egy lábon állva.  Valamint feltöltött egy videót amelyen 70 kg-os rúddal egykezes sza...