Többek között mézzel, fahájjal készült. Sajnos a belseje nem teljesen sült meg. Következőnek kicsit másképp sütöm... Az íze pedig -más szerint is- nagyon jó. :)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Kettlebell hírek, május első hete
Artem 32 kg-os bellel helyből gömbbel felfelé szakítás egy lábon állva. Valamint feltöltött egy videót amelyen 70 kg-os rúddal egykezes sza...
-
Orosz fb egyik csoportjából Milyen címet lehetne adni ennek a képnek? Enyém az egész tömb magnézia. Sőt haza is vihetem. ...
-
Kettő fő erőtesztről tudok van ami jól mutatja az egész test erejét. (Pavel is ír ezekről valamelyik hard style katalógusban.) Itt csak ér...
-
Még tegnap vágtázás közben thermo csizmán át akáctüske fúródott a jobb bokámba és a hegye beletört. Több óra alatt sikerült kicsit felszínre...
Milyen sokoldakú srác vagy te! Csak ámulok és bámulok. Komolyan.
VálaszTörlésGratula a sütéshez! Jól néz ki, főleg első próbálkozásra.
Húú,nagyon jól néz ki!Milyen lisztből csináltad?
VálaszTörlésJuci! Köszi!
VálaszTörlésLaci! Szokványos búzaliszt. Semmi extra.
Amikor apám evett belőle már csak kettő szelet volt. Kérdezte is hol a többi? :)