2011. június 8., szerda

Első gyümölcskenyerem


Többek között mézzel, fahájjal készült. Sajnos a belseje nem teljesen sült meg. Következőnek kicsit másképp sütöm... Az íze pedig -más szerint is- nagyon jó. :)

3 megjegyzés:

  1. Milyen sokoldakú srác vagy te! Csak ámulok és bámulok. Komolyan.
    Gratula a sütéshez! Jól néz ki, főleg első próbálkozásra.

    VálaszTörlés
  2. Húú,nagyon jól néz ki!Milyen lisztből csináltad?

    VálaszTörlés
  3. Juci! Köszi!
    Laci! Szokványos búzaliszt. Semmi extra.
    Amikor apám evett belőle már csak kettő szelet volt. Kérdezte is hol a többi? :)

    VálaszTörlés

Gerundium, a magyar buzogány

Gorján Gábor hívta fel a figyelmemet a gerundiumra. Amit szerintem nyugodtan lehet magyar buzogánynak nevezni. Rögtön nekiálltam kutatni. Ki...