2013. december 21., szombat

Erőemelés minősítési szintek

A powerlifting-gym.ru oldalon az erőemelés különböző számainak -különböző szervezeteknél- minősítési szintjei megtalálhatók. Mivel ezekkel a megjelölt szervezetek -szövetségek stb.- oldalán nem találkoztam ezért úgy döntöttem közzéteszem őket. Célomban nem szerepelt minden szervezet minősítési szintjét közzétenni. Megadom a pontos forrást és ott meg lehet nézni a többi szervezet minősítési szintjét.
A fordításról annyit, hogy a экипировке szó kezelőszemélyzet jelentését használtam. Tehát segítőkkel -de lehet a speciális ruhára utal. A blogomon a kezelőszemélyzet nélküli minősítési szinteket teszem közzé.
A táblázatok értelmezéséről. A felső sor jobbról balra I, II, III kezdő szinteknek tekinthetjük. KMC mesterjelölt, MC mester, MCMK nagymester, Utána következő az elit szint. A bal oldali első oszlop a testsúlyt jelenti. (Mindig az első táblázat a Férfiaknak szól, a második a Hölgyeknek.)

Fekvenyomás:


Guggolás:



Elemelés:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kettlebell hírek, május első hete

Artem 32 kg-os bellel helyből gömbbel felfelé szakítás egy lábon állva.  Valamint feltöltött egy videót amelyen 70 kg-os rúddal egykezes sza...