2014. augusztus 29., péntek

Regisztráció a vb-re

Ma a facebookra sok info kikerült az International Union of Kettlebell Liffting vb-ről így megkezdtem a regisztrációt.
Szponzorokat nem sikerült találni, sem olyat aki ebben segítene. Mondjuk megvan ennek is az előnye. Lehet majd vonattal megyek ki - ez néz ki a legolcsóbbnak, de még tájékozódni kell. A szállás területén is jól szét kell néznem - ... közösségi szálló a világ csavargóinak :). Valószínűleg - a szállás költségek miatt, valamint erre -arra jó lenne szétnézni ... - nem leszek ott végig. Miután leversenyeztem utána hamarosan megyek is. Szóval most így állnak a dolgok.
Ezen a versenyen sok múlik. Ha nem sikerül akkor hagyom az egészet. Ha jól szerepelek -amit nagyon szeretnék- akkor jövőre a profi kategória a cél és a nagymester rang. Utána befejezem a versenyzést. De attól bellezni fogok, mert nagyon szeretek. (Csak nagy valószínűséggel inkább a hegyekben fogok szétnézni. Ezután pedig úgy tervezem visszatérek a lovakhoz , lovasíjászathoz és futok vele még egy utolsó kört - tehát max 2-3 év múlva...... Ha nem fognak jönni jó eredmények, ismét a befektetett idő, energia, teljesítmény nem lesz arányban akkor végleg be fogom fejezni a lovasíjászatot. Erről azonban még nagyon-nagyon korai beszélni.)
A jelenlegi felkészülésemről annyit, hogy a legutóbbi súlyemelésnél lett egy bicepszhúzódás. Összességében már sokkalta jobban van. Remélhetőleg hétfőtől tudom folytatni a programot. 
Reméljük a legjobbat, készülünk a legrosszabbra.

Michael Schumaher: Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell küzdeni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kettlebell hírek, április vége

  Alexander Katkov fogáserősítés Vitalij Sitnikov 56 kg-al gömbbel felfelé szakítás Egy kézben 50+ 40 kg összefogva, 3 lökés. Részemről: 45 ...