2015. augusztus 21., péntek

Edzés hegyek, halmok





Mind a kettő kép a Siberian Times online újságból való. Az első címe Tuva, a második pedig fotó az első Altai hegységben leesett hóról - egész pontosan Naryn Gol folyó völgye.Alexei Ebel fotója a második.

A héten besűrűsödtek az edzések. Ugyanis bejött a futás is, hisz kettő hét múlva itt a spartan race beast verseny (a Tátrában) - minimum 20 km terepfutás és vagy harminc akadály rajta. Még kettő ilyen hetet kell kibírni.
A héten Gáborral futottam. Megmutatta azt a helyet ahol Ő szokott "trappolni". Jávorkútról mentünk a Bálványosra majd vissza. Kb. 10 km a táv. Jó pár alkalommal az ösvényre dőlt fákon ugrottunk, bújtunk, másztunk át.



E mellett persze megy az olimpiai súlyemelés és a kettlebell is. Szerdán új egyéni rekord jött össze. 60 szakítás a 32 kg-os bellel egy kézcserével, letétel nélkül. Kőkeményen készülök. Jövőre szeretnék a profi kategóriában indulni a kettlebell EB-n és VB-n. A januári formám fog dönteni benevezek-e. Valamint jövőre kinéztem már pár hegyet. Pl a turista útvonalon megközelíthető Muszala (2900 m) csúcs Bulgáriában. Reméljük összejönnek a dolgok.
Jövőhéten lovasíjász verseny hétvégén....
A gs világában a legújabb hír. Denisov jelöltei magát az IUKL élére. Az orosz fb-n online nyílt szavazás is van erről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kettlebell hírek, május első hete

Artem 32 kg-os bellel helyből gömbbel felfelé szakítás egy lábon állva.  Valamint feltöltött egy videót amelyen 70 kg-os rúddal egykezes sza...