2015. november 21., szombat

48





Mind az orosz fb-ről van.


Viktor Blid.  Nagyon ajánlott videó.
Nagyon ajánlom ezt az írást Vasiliy Alexeevről. Az eddig élt egyik legnagyobb súlyemelőről.
Ebben az évben kb. 4 alkalommal próbáltam meg a 48 kg-al az egylábas guggolást. Mindig hajszál híján de elbuktam. A héten sikerült végrehajtanom. Egyenlőre bőven van mit csiszolni rajta de legalább már megy. Plusz infónak elmondom, hogy rúddal elől guggolásban jelenleg 105 kg-al 3x3 , fej fölötti tartásban 70 kg-al 3x4 ismétlés, hátul guggolásban pedig kb 130 kg az egyéni maxom. (Elemelés 150 kg...) Az évre még dupla 40-el és egy darab 48-al lökés van tervezve.  
A következő videóhoz egy kis magyarázat azoknak akik nem jártasak a gs sportban. A versenysportban egy kézcsere engedélyezett. Ha leesik/letesszük a bellt vége a játéknak. Ebben a videóban azt a ritka jelenetet láthatjuk -fantasztikus show-al kísérve-, hogy a versenyző a kezéből kicsúszott bellt elkapja a másik kézzel:

Confidence and power fb oldalról:
"Valójában edzésem nagy része a fáradsággal megszerzett fizikai képességek megtartásán alapul. Nem fordítok hátat annak, amit felépítettem, új célok vagy kihívások kedvéért. Egyensúlyban kell hogy legyen az új kihívások keresése és az alap megtartása, amit már felépítettünk."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kettlebell hírek, május első hete

Artem 32 kg-os bellel helyből gömbbel felfelé szakítás egy lábon állva.  Valamint feltöltött egy videót amelyen 70 kg-os rúddal egykezes sza...