2019. február 18., hétfő

Bayar Balgantseren fotók, 84 kg-os török









Nagy Ákos írása:

68 lennèl. 
Pont ma.
68 lennèl ès tudom, hogy szomorú az ország dolgai miatt. Utálnád a korrupciót, a strómanokat, a csilliárdos gázszerelőket, azokat akik munka nélkül gazdagodtak gennyesre, eleged lenne a hazug poltikusok tömkelegèből, a szànalmas parlamenti közvetítèsekből, az inkompetens bal és jobboldalból, a végtelenül megosztott magyar társadalomból, a méla közönyből, a kritikán aluli egészségügyből, úgy am blokk a hazai közállapotokból, ami téged mindig is foglalkoztatott. 
Nem èrtenéd, mi a franc az a Sorosterv, kik azok a migránsok meg mi a nyavalya az a NER, mert te nem ilyen országot akartál soha.
68 lennél, ès öreg edzőként kicsit szomorú talán a súlyemelès sikertelenségétől, az egyre több tartáshibás, nyomi gyerektől, a felnövő generációk életképtelenségétől.
68 lennèl, ès nem èrtenéd, de nem is èrdekelne facebook, az insta, a yotube, a pintereszt meg a sznepcset sem, te maradnàl a poros könyveknél, Moldovánál, Rejtőnél, Jókainál, Villon, Ady meg József Attila sorainàl.
68 lennél, ès továbbra is szeretnèd a nem túl hideg szárazfröccsöt, a hideg sört, a nagy együttkajálásokat, a körömpörköltöt puha kenyèrrel, a meleg làngost sok fokhagymával, az erőspaprikát, a Balatont, a borospincéket, a szaunát a haverokkal, az erdőt, a Turul madarat, Tatabányát, a bányászdalokat, az együtt nótázást, a verseket, a kutyákat, ès a virágokat.
68 lennèl, de örülnél, hogy milyen szép lett Tatabanyán a súlyemelőterem, örülnél, hogy mennyi amatőr "kroszfittes" emel súlyt, ès hogy mennyi embert ismertettem meg a sport szeretetével.
68 lennél ès tudom könnyeznél a büszkeségtől, ha látnád a két remek fiú unokád. Boldog nagyapa lennél, ha hallanád Zalánkát németül beszélni, énekelni, ha látnád, hogy Àki mekkora óriás lett. Tudom azt is, hogy sírnál ha látnád a címeres judogiban...
68 lennèl, ès felhívnál, hogy "rendben van-e a szénám a munkahelyen", meg hívnád naponta a kislányod mert nagyon messze van Németorszag, de büszke lennél, mert - ahogy te mindig mondogattad- megtanultuk tőled a munka becsületét, ès ahogy te akartad, büszke magyar, értèkes EMBER lett a gyerekeidből, ès lesz az unokáidból.
68 lennél ès tudom, hogy szeretnéd ahogy ünnepli a család együtt a szülinapod, a csokitortát a Stopcukiból, ès mèg az ajándékba kapott sokadik papàs pulcsinak vagy zokniknak is nagyon örülnèl.
68 lennèl, ès szorosan megölelgetnèl, ahogy szoktàl, bírkóznàl Zalánkával, szkandereznél Ákival.
68 lennél pont ma.
De ma nem vagy itt.
Nem vagy itt fizikai valóságodban, mert az Úr, akiben mindig tiszta szívvel hittél, másként gondolta. 
De tudom, èrzem, hogy minden nap velünk vagy!
Velünk vagy a sok munkában, a megélhetèsért, a boldogulásért folytatott túlélőshowban, a mindennapi pörgèsben, minden munkanapban és hètvégèben, ès persze velünk vagy az ünnepekben ès a sok boldog pillanatunkban is.
68 lennél pont ma, és meg kell mondjam, marhára hiányzol Fater!!! Szeretünk!!
Boldog szülinapot odafenn!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kettlebell hírek, április

  És a 8. napon megteremtette a kettlebellt (Forrás: fb, Moses Dungca) Érdekes súlyzó az előtérben Lenti képekről azt írják   Elce Lipeckoj ...