2010. október 19., kedd

Gusztáv és más dolgok

Míg nyáron a lovak több karámban vagy akár pányván vannak addig télen 3 karámba vannak szétosztva. Így mindegyikük be tud állni a szárnyékba.
Miután Gusztávról vasárnap lekerült a patkó ő is bekerült az egyikbe. Hát így a többi ló között igen csak testesnek néz ki. A többi mint az agár az enyim meg plüsmaci :). Talán Messi és Bársony van hasonlóan jó húsban. De kell is az hisz rideg tartásban vannak és lassan nyakunkon a tél.
Gusziló az egyetlen élő fát nézte ki vakaródzó fának. Habtestét neki döntötte, a fa gyökerestül 45 fokos szögben meghajlott :D. Bandi azon nyomban elkezdett neki szurkolni. Ha kidől a fa jó lesz nekik tüzelőnek.
Hétfőn megtörtént a lehetetlen. KB pakolás közben az összepattanó KB-ről a szemembe pattant a festék-vagy valami műanyagos dolog. Pár percen át nem tudtam kinyitni. Utána láttam, hogy bevérzett a szemem. Meg pár órán át kettős látásom volt a jobb szememnél. :D Nagy megkönnyebbülésemre este 9--10 felé már rendben volt. A bal vállam mai napra- kedd- teljesen rendben van. Holnap jerk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kettlebell hírek, május első hete

Artem 32 kg-os bellel helyből gömbbel felfelé szakítás egy lábon állva.  Valamint feltöltött egy videót amelyen 70 kg-os rúddal egykezes sza...