2011. május 1., vasárnap

100 000

Épp most olvasom a dragondoort. Ismét van egy 10 000 ismétlésszámos challenge. Most swing a menü. Mindenki "csak" -azért tiszteletreméltó- 10 000 -t céloz meg.
Az idei évem nem úgy van beosztva de jövő évben megpróbálok 100 000 snatchet egy év alatt. Sokat nem gondolkodok rajta mert akkor vissza fogok lépni :). Ez kb. 273 snatchet jelent naponta. Ezt le is videóznám. A súlyt nem határozom meg csak az ismétlésszám cél fix. 24 kg-al lenne jó...

2 megjegyzés:

  1. A 10 ezresről kicsit lemaradtunk: április hónapra volt meghirdetve, de ha nem vesszük szigorúan, akkor bármilyen egymás utáni 30 napban meg lehet csinálni. Szerintem a Pártnak az is megfelel, és csak napi 334 db, még súly-megkötés sincsen.
    Az oldal tetején a srác KravMagás pólója külön kedves meglepetés. :)

    VálaszTörlés
  2. Hogy is mondta Zrínyi? Az ősök nem hagynak nyugodni. Odaát majd szeretnék velük a jurtában a tűz mellett ülni. Ha nem is szólalhatok majd meg de legalább köztük üljek. :) Nekem ehhez ilyeneket kell csinálni... :)

    VálaszTörlés

Kettlebell hírek, május első hete

Artem 32 kg-os bellel helyből gömbbel felfelé szakítás egy lábon állva.  Valamint feltöltött egy videót amelyen 70 kg-os rúddal egykezes sza...