2011. november 7., hétfő

Tervek, célok

Ha marad a jó idő holnap fogok tudni lovasíjászni. Eléggé téli álomba tettem már a lovasíjászatot. Fejben is nehéz elővenni nemhogy élőben.
Körülbelül október 10-től november végéig a katonai kinyomáson van a hangsúly. Eddig kettő ismétléssel nőtt a katonai kinyomásom 2x24 kg-nál. Jelenleg 3 ismétlés az új egyéni rekord. A testsúlyom nem nőtt, 56-58 kg.
A téli hónapokban a felvételen és lökésen lesz a hangsúly. 50 clean and jerk a cél dupla 24 kg-al. Lerakás nélkül és 10 percen belül. Igazából 100 ismétlésnek örülnék. :) Ha ez meglesz január közepéig utána dupla 32-t fogok használni a felvétel és lökés gyakorlatnál. Ez a terv.
Olvasás területén a biomechanikában fogok elmélyedni. Az elméleteket, modelleket csak átnézem. Csak az érdekel amit a gyakorlatban is fogok tudni hasznosítani és remélhetőleg erősebb leszek tőle.
A neten nagyon jó cikket találtam Pyotr Kriloffról. De semmilyen hivatkozás, forrás nem volt megadva. Így aztán be se linkelem. Anno történelem szakon alaposan belénk nevelték, hogy hivatkozni, lábjegyzetet készíteni, kiadó, kiadás éve stb.. Itt kezdődnek a dolgok. Anno egyik tanárom mondta a vastag , több száz oldalas könyvekben van a tudás. Van benne igazság. Lassan én is a könyveket a végén -a hivatkozásoknál, felhasznált irodalomnál- kezdem. Mennyi forrást stb. használ fel és ehhez hasonlók.
Hallottátok, hogy lebukott a híres holland szociálpszichológus?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kettlebell hírek, május első hete

Artem 32 kg-os bellel helyből gömbbel felfelé szakítás egy lábon állva.  Valamint feltöltött egy videót amelyen 70 kg-os rúddal egykezes sza...