2013. április 24., szerda

Szerda

Dokumentumfilm fog készülni rólam és a csapatomról. Tegnap kezdődtek a forgatások és augusztusig fognak tartani. 

Nagyon fáradtan kezdtem neki a szokásos edzés előtti programba. Érzem az elmúlt napokat.
Katonai nyomás:
2x16 kg: 2x3 ismétlés
2x24 kg: 2+1 ismétlés.
Húzódzkodás:
8 kg: 2x8 ismétlés.
Szakítás:
2x24 kg: 3x4 ismétlés.
GHD pad szerűség:
3x5 ismétlés.

Délután még lesz olimpiai súlyemelés gyakorlás. Összességében azonban ez egy könnyű nap. Még a holnapot kell túlélni aztán péntek pihenő. Szombaton pedig fighters run.
Az olimpiai platform - noh nem kell nagy dologra gondolni- építéséhez gumilapokra, gumitéglára van szükségem. Több gyártóval felvettem a kapcsolatot. Közülük messze kiemelkedik hozzáállásban, tájékoztatásban a Kovox Kft.. Sajnos anyagilag nem tudom megfizetni, de aki megteheti csak ajánlani tudom. Megérdemlik a reklámot.
Még márciusban írtam, hogy magyar nyelvű interjú lesz korunk vezető női és férfi girevoy sportolójával. Denisov nagyon elfoglalt, de megígérte, hogy fog írni. Dedukhina tegnap visszaírt és amennyire szegényes orosz tudásommal kiveszem válaszolt a kérdésekre. A fordítónak -metálozott testek szerkesztője, honlap tulajdonosának- elküldtem. Mihelyst megvan magyarul, közzéteszem. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kettlebell hírek, április vége

  Alexander Katkov fogáserősítés Vitalij Sitnikov 56 kg-al gömbbel felfelé szakítás Egy kézben 50+ 40 kg összefogva, 3 lökés. Részemről: 45 ...