2017. január 1., vasárnap

5-ös létrák, Sig Klein challenge, hullabell


Atlet orosz klub oldaláról.


Az Angry Birsd mese Büszke Sas szereplője jutott eszembe róla. A klub zsimovogo dvoeboraja tól szereztem ezt a Boldog új évet rajzot....


Valery Fedorenko találta. Csak annyit írt: Most már mindent láttam


Imádom a Do4a videóit. Tetszik a kéi anyag, a hang. Mivel annyira oroszul nem tudok így arra nem tudok válaszolni mennyire tudományos. Itt a legújabb rész.
Hullahop+kettlebell=hullabell Már csak ez hiányzott az életemből.
2016-os válogatás az erő világából. Vicces, érdekes nem pedig a nagy eredmények vannak benne. 

Az év végén is született nálunk egy komoly eredmény. Endre 5 darab felvétel és nyomás ötös létrát hajtott végre a 28 kg-os bellel. 1 óra alatt.  Ha nem írtam volna még Gyula pedig teljesítette a Sig Klein challenget! Ezúton is gratulálok Nekik!


Tudom Magyarországon a legtöbben Walking dead lázban égnek, de vannak sokkal jobb sorozatok is. Csak ajánlani tudom a Stranger Things sorozatot. Nekem rögtön az örökranglistám első helyére lépett. 

Nem írok idén se visszatekintést, mert annyi minden történt velem. A tanítványaim közül se akarok senkit kiemelni, mert mindenki fejlődött önmagához képest -ami szerintem az egyik legfontosabb azon kívül, hogy jól érzik magukat...- még ha ez nem is járt feltétlenül házi rekord döntéssel.
A jövő évre több tervem is van, de versenyeken nem igen fogok indulni -talán olimpiai súlyemelésben- és a hegyek, a túrázások is elmaradnak. 

Sikerekben gazdag sérülés mentes Boldog Új évet kívánok! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

2024 május, 3. hét, kettlebell hírek

  Artyem Taran 16+16 kg (Senkinek nem ajánlom kipróbálni) 50 kg-al 14 felvétel és lökés Anton Redin Oleg Szakovics 110 kg-al bicepsz 71 kg-a...