2019. május 15., szerda

250 és 260 feletti klub, idézetek


250 es összetett klub 10 perc alatt 32 kg-al. 




A fejIődéshez az embernek újra kell aIkotnia önmagát, és nem aIkothatja újra önmagát szenvedẻs nélkül. Mert ő a márvány és a szobrász egyaránt.”
Alexis Carrel

Patrick Rothfuss: "Ha tudni akarod az igazságot magadról odáig gyalogolj ahol már senki sem tudja neved... Egy hosszú út többre tanít magadról, mint száz évnyi nyugodt önvizsgálat." Eszembe juttat egy kazah közmondást. A hosszú út próba a lónak, a nehéz út próba a férfinak.
Márai Sándor; Vendégjáték Bolzanoban. "... van egyfajta tűz és indulat melyet nem a pillanat varázsa fűt, nem az èrzèkek és a kíváncsiság, nem az önzés és a becsvágy szítanak, nem, van egyfajta végzetes parázslás az emberi életben, melyet nem oltanak el a megszokás és unalom, nem olt ki beteljesülés, sem a kacér kíváncsiság, nem tud eloltani a világ, igen mi magunk sem tudunk eloltani. Ezt a tüzet csakugyan az ègből hozták le emberi kezek..."

70 kg kettlebell stacked nyomás. Új világrekord gyanús. 

Jean!
Igen uram!
Maga izmos?
Inkább azt mondanám inas. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kettlebell hírek, április

  És a 8. napon megteremtette a kettlebellt (Forrás: fb, Moses Dungca) Érdekes súlyzó az előtérben Lenti képekről azt írják   Elce Lipeckoj ...