2014. július 30., szerda

Edzések, úton

Patrick Mendestől


40 kg-os macebell, indianclubs.com oldalról

Az edzéseimmel szépen haladok. Ma pl 2 guggolás+1 lökés 65 kg-al 4 kör - természetesen plusz a szakítás és a felvétel+lökés felvezetők. Körök között pihenő. Minden eddiginél jobban ment így jövő héten feljebb váltok.
A héten úgy tervezem kinyomom a teljesen feltöltött 50 literes hordómat és talán lesznek vele guggolások, elől tartások is. Ha nem kerülne ki ilyen videó a héten akkor vagy nem sikerült vagy nem próbáltam meg, mert közbejöttek dolgok. :)
A másik közeli terv 2x70 kg-os koffer tartás és megpróbálni 40 kg-al a taktikai húzódzkodást. Mindenképp gondolkodok még rajta, illetve készülök. (Pár éve kis vaddisznó módjára rápróbálva -ha azt a pár centi elmozdulást annak vesszük nagy jó szívvel-  a 40 kg-os húzódzkodásra olyan kellemesen nagyot roppant a gerincem... El is neveztem csontkovácsnak.)
A girevoy sportra mindig pár órával az olimpiai súlyemelés után kerül sor -dupla edzés egy nap, van amikor közte fizikai munka. Pár hete az egyik hétfőn így ment 3 perc lökés dupla 24 kg-al 10 s/ismétlés tempóval. Most az a cél, hogy egy pénteki (amikor már fáradt vagyok) -ami szintén dupla edzéses nap- napon menjen 5 perc dupla 24 kg-al ezzel a tempóval. 
Megmondom őszintén sajnos a háttér még mindig nem rendezett, de azért bizakodok. Persze kimehetnék külföldre vagy elküldhetném a tanítványokat és elmennék több műszakra stb., de nem! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kettlebell hírek, május első hete

Artem 32 kg-os bellel helyből gömbbel felfelé szakítás egy lábon állva.  Valamint feltöltött egy videót amelyen 70 kg-os rúddal egykezes sza...