2015. június 21., vasárnap

Nehéz lökések


Orosz fb egyik csoportjából


Milyen címet lehetne adni ennek a képnek? Enyém az egész tömb magnézia. Sőt haza is vihetem.


"Gerinckímélő gazolás"

A héten sikerült az első lökéseket végrehajtanom a 2x34,5 kg-os bellekkel. Valamint sikerült kis ideig kézenállásban megállnom. 
2x40 kg-al 5 perc alatt 50 lökés.

Utólag: Nemrég találkoztam Sáringer Károly: Indul az én bakterházam könyvet. Csak ajánlani tudom. Rég olvastam ilyen jó könyvet. Biztos tízszer ki fogom olvasni. Pedig ilyet nagyon-nagyon ritkán teszek. Részlet a könyvből:
"Szemüveget a bírónak! - kiabálta Stabil, de még az sem zavarta, hogy el sem kezdődött a meccs. Neki lett igaza.Mert a bíró valóban szemüvegben futott -futott ? - botladozott ki a pályára. Kiderült, hogy valami könyvelő. Gondolom annyit sikkasztott a téeszben, hogy muszáj volt neki az elnök utasítására elvállalni ezt a végzetes küldetést. Mármint, hogy megkísérli levezetni életveszélyes sérülés nélkül  a Sárlak-Budakajtor mérkőzést... Sajnos Petneházy bíró úrnak, a szemüveges könyvelőnek nem adatott meg a történelem színpadán még ötven perc sem. Mert meglendült előre a szellőléptő Kolompár II. aki a hatóságok előli menekülésben szerezte fantasztikus gyorsaságát.... a kajtori kapus elérohan és egy nagyívű jobb egyenessel leteríti.... Na onnantól aztán fütyörészhetett az a szerencsétlen Petneházy. (Azt sem sokáig, mert egy enervált sörösüveg ami a fején koppant jobb belátásra bírta. Berohant a Wartburgjába aztán autóstól együtt a kanálisba. Szerintem ez mentette meg az életét... A mérkőzés természetesen a fegyelmi bizottság elé került.....A történeti hűség kedvéért. A Kolompár II ... hamarost felépült. Ezt onnan lehetett tudni, hogy megint el el tünedezett a perselypénz a templomból, meg gyanúsan keveset tojtak a tyúkok. Legalábbis kevesebb volt az elvárhatónál a tojás... A mérkőzést végül -hiteles szemtanúk egybehangzó vallomásai alapján a Sárlak nyerte 2:1 arányban..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kettlebell hírek, április

  És a 8. napon megteremtette a kettlebellt (Forrás: fb, Moses Dungca) Érdekes súlyzó az előtérben Lenti képekről azt írják   Elce Lipeckoj ...