2016. augusztus 20., szombat

216 régi új szakítás világrekord


Valery Fedorenko 68+72 kg-os bellet emelt fel gömb részt fogva. Érdekessége a képnek, hogy Valery fb oldalán nem találtam meg. Hanem az orosz fb-n egy girya csoportban bukkantam rá.


1989-ben 2 tonnát mozgatott meg ezzel a szerkezettel Gennady Ivanov. Már az meglepett hogy ilyet pár év tizede még használtak. Sokkal régebbről van adatom erről a cuccról. Ezek szerint még se merült annyira feledésbe. Hogy mennyire könnyebb ezzel? Nem tudom. 2 tonna mindenesetre elég sok...




A starkcenter oldalról. Rengeteg anyag van azon az oldalon és rengeteg hasonló oldalra irányít . Egyenlőre át se látom az oldalt. Több hét lesz mire átnézem és nem hiszem valaha is a végére fogok jutni a rengeteg link miatt.
Szintén erről az oldalról egy gyönyörű könyv (A 190-190. oldalon bell használat látható német tengerészektől...A 124-125 oldalon török felállás szerűség látható egy Hölgytől 100 fontos olimpiai rúddal)

216 kg az új szakítás világrekord... Viszont 1987-ben Antoni Krastev már szakított ekkora súllyal-
Levantadores- a hagyományos baszk erős ember versenyről dokumentumfilm.

Az edzések szépen mennek. Jövő héten lesz az utolsó visszavezető hetem. Aztán onnét folytatom ahol abbahagytam az iráni út előtt. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kettlebell hírek, április vége

  Alexander Katkov fogáserősítés Vitalij Sitnikov 56 kg-al gömbbel felfelé szakítás Egy kézben 50+ 40 kg összefogva, 3 lökés. Részemről: 45 ...