2018. július 22., vasárnap

III. Kraevszkij kupa



Az első helyezett Malcev, második Vadim Iseykin aki új rekordot állított fel a Znamenszkij nyomásban ( hogy ez pontosan mit jelent egyenlőre nem tudom), harmadik helyezett Andrej Szmolnyikov.




Bár a verseny már lezajlott egyenlőre túl sok infom nincs róla. Ruszlan Malcev a kettő kézzel bárhogy gyakorlatban új világrekordot állított fel. Egyik kézben 41 és 42 kg-os belleket fogott össze majd miután fej fölé vitte őket még lehajolt egy 49 kg-ért és azt is fej fölé vitte Összesen 132,25 kg-ot vitt fej fölé. Idén ezekben a számokban versenyeztek.

Utólag: A Znamenskij nyomásban Vadim állított fel új rekordot. 65,65 kg-al Andrej nagyjából fél kilóval nagyobb bellel megpróbálta ezt megdönteni de nem sikerült Neki..
2x50 kg-al nyomások. (Schneider nyomás. 2x50 kg bellel minél több ismétlés.)

Rengeteg fotó került fel a geraklion -szervező - oldalára az orosz fb-n. Azonban összesítő táblázat, mely tartalmazza az indulok nevét és, hogy a különböző gyakorlatokban mit teljesítettek továbbra sincs. Ha lesz itt közzéteszem Az elsőnél nem volt, a másodiknál igen. Ki tudja lehet megint nem lesz.
Néhány fotót kiválasztottam:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kettlebell hírek, április

  És a 8. napon megteremtette a kettlebellt (Forrás: fb, Moses Dungca) Érdekes súlyzó az előtérben Lenti képekről azt írják   Elce Lipeckoj ...