2012. november 24., szombat

Szombat, átmozgatás, kettlebell versenyek

SMR system, nyújtás, indian club, hídtartás, front és back lever gyakorlás.

Az ír girevoy sport csapat elindította újságját. Az orosszal ellentétben ez ingyenes és interneten elérhető- egyenlőre. Első számukban  "Side rack" -ról szól. (Még csak átnéztem, de jónak tűnik.)
A 2013-as girevoy sport versenyekről:
Az IUKL szervezet honlapján látható a jövő évi program. 
2013 februárban a horvátoknál lesz egy long cycle verseny. (Több információ a faceebok csoportjukban. Szintén a "faceen"  meg van hirdetve 2013 novemberre egy kettlebell világbajnokság -más szervezet-, oroszba. Több információért írni kell a szervezőnek. Annyit tudni, hogy klasszikus girevoy sport verseny lesz.)
Németeknél, szlovénoknál, franciáknál és olaszoknál is érdemes nézelődni. Komoly csoportosulás kezdődött el náluk. (Facebook on frissebb információk vannak az aktuális versenyekről.)

Természetesen szeretnék részt venni. De jelenleg csupán a szakításom ami elfogadható -középmezőnybe. A lökésem nagyon fű alatt van. Azt se feledjük el, hogy a jelenlegi mezőny pokolian erős. A 24 kg-ot amatőröknek írják, a 32 kg-ot profiknak. Utólag: A kiutazás költségeiről nem is beszélve...
December 10-én startol a Kettlebell Games. Ez is nagyon foglalkoztat. Faceen egy csipettel több információ van. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kettlebell hírek, május első hete

Artem 32 kg-os bellel helyből gömbbel felfelé szakítás egy lábon állva.  Valamint feltöltött egy videót amelyen 70 kg-os rúddal egykezes sza...