2009. augusztus 1., szombat

2009.07.02.



Egész nap a pusztán lovagoltunk. Dél körül megálltunk egy családnál ahol ebédet kaptunk meg vettünk új lovakat és föl lett még egy mongol fogadva lovásznak. A pihenőnél a lovakat kikötöttük pányvára de a nyerget rajtahagytuk meglazított hevederrel. Eccercak -:)- az egyik ló megijedt lefordult róla a nyereg és teljes vágtában ki a pusztába ez még egy lónak megtetszett róla is lefordult a nyereg. A társasághoz csatlakozott egy harmadik ló is de rajta nyereg nem volt- el is tűnt jobban. Az egyik ló amelyikről a nyereg lefordult a karámhoz ment ahol a család lovai voltak. Eredmény pár ló kiszökik, széttört kulacsok, és az egyik nyereg ülőfelülete is szétment. A lovak lábai nem sérültek meg nagyon csak felszíni sérülések voltak.
Estefelé átkeltünk egy kompon... Aztán a folyó mellékága mellett tábort ütöttünk.
Este eleredt az eső. A mongolok esőkabát használata nélkül lazán kiülnek a közeli dombra- mások is jönnek!- és beszélgetnek. Majd ebben az átázott, vizes kaftánban aludtak is. Másnap is ebben a kaftánban voltak de egy tüsszentés nem volt!(tetszik ez a beton keménység!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kettlebell hírek, május első hete

Artem 32 kg-os bellel helyből gömbbel felfelé szakítás egy lábon állva.  Valamint feltöltött egy videót amelyen 70 kg-os rúddal egykezes sza...