2010. december 27., hétfő

2010, 2011

2010:
Nem semmi év volt ...

2011:
10 perces TGU teszt
Dupla 16 kg-al 500 snatch, lehetőleg 50 percen belül
Nyár végén megpróbálok 150 clean and jerket dupla 24 kg-al 10 percen belül -ehhez valószínűleg kell még egy-kettő év.
A 24 óra RKC-t ismét megszervezem, immár nyíltan.

Lovaglás, íjászat területén amit akartam elértem. További célokat nem tűzök ki. Például hazajöhetnék Kazahsztánból lóháton de se kedvem nincs másrészt nagy a kockázat -a Főnök írása, haszon vs. kockázat. Meg akkor addig nem kettlebellezhetek stb.
A lovasíjászatban vannak további célok -még pontosabbnak lenni...
A lovasíjászat hajóján 3 évet még biztos lehúzok -a ló miatt, utána már idős korba kerül...- aztán döntök arról, hogy újabb 10-12 évet "aláírok e" ismét.
Mostanság Mongóliába sincs kedvem kimenni -jövőre biztos nem megyek ki. Jól érzem magamat itt...

(Olyasmi az élet, mint egy tereplovaglás. Jobbik esetben van cél és az ember megtervezi az utat. Rosszabbik esetben van cél de nincs megtervezve az útvonal. A legrosszabb esetben cél sincs. Az út során a táj, az út minősége, az időjárás változik. De az ember kezében van a gyeplő. Ő irányítja a lovat illetve lassítja. Lehet menni lépésben de ez lovat, embert idegesít főleg ha jó az út. Ügetésben lehet a legnagyobb távokat megtenni. Ezt bírja legjobban a ló. Lehet vágtázni de ez hamar kinyírja a lovat valamint itt elég nagy a kockázat. A cél elérése után az ember visszaindul oda ahonnét elindult. Ez esetben a tanyára.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kettlebell hírek, május első hete

Artem 32 kg-os bellel helyből gömbbel felfelé szakítás egy lábon állva.  Valamint feltöltött egy videót amelyen 70 kg-os rúddal egykezes sza...