2011. január 24., hétfő

2011 október, 24 óra RKC

RKC-k vezette csapatok jelentkezését várom. 14+1 fő a csapatok létszáma -majd május elejétől lehet jelentkezni. Erről részletek később. A kettlebell miskolc honlapon kialakításra kerül egy 24 óra RKC alrész. Itt többek között ha híja van a csapatnak és kérik felkerül ebbe a részbe. A csapatfőnöknél pedig lehet jelentkezni a csapatba felvételre. Jómagam csak a csapatvezetőkkel fogom tartani a kapcsolatot.
Szabályok:
1 perc alatt maximum 20 swing vagy snatch. Ha pár ismétléssel több nem gond. (Ez nem verseny.) Fontos megvárni az egész perc leteltét. Hisz ha a következő ember pl. 20 s al hamarabb jön fel fog borulni a rendszer. Ha a csapat úgy beszéli meg egymás között akkor 50 perc után 10 perc pihenőt lehet tartani.
Az ismétlésszámot, mekkora súlyt használt mindenki magának írja. A végén minden csapat összesít, majd minden csapat eredménye összeadásra kerül. Érdemes 6-8 óránként összeadást végezni csapaton belül.
A használható súly. Férfiaknál 16,24,32 kg. Hölgyeknél 8,12, 16 kg.

Sikeres teljesítés esetén oklevelet kap a résztvevő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kettlebell hírek, május első hete

Artem 32 kg-os bellel helyből gömbbel felfelé szakítás egy lábon állva.  Valamint feltöltött egy videót amelyen 70 kg-os rúddal egykezes sza...