2011. augusztus 31., szerda

Őszi szelek járnak odakinn

Abban reménykedtem nyár elején nyár végéig tartson ki a lovas csizmám. Bár egyszer el kellett vinnem cipészhez kibírta. Most viszont már olyan állapotban van, hogy csak a 4. felkeresett cipész vette el mondván megnézi mit tud tenni vele. Lehet jobb lesz tavasszal újat venni.
Cipész keresés közben beugrottam régi ismerősöm lovas boltjába. Télire kerestem fa kengyelt de ő mutatott egy sokkalta jobbat és olcsóbbat. Műanyag kengyel. Noh ez biztos nem fogja úgy hűteni a lábam. Mivel nem lesz fizikai munka a télen -vagy legalábbis jóvallta kevesebb- hosszú lovas túrákat tervezek. Most hetente kb. 5 órát lovaglok ezt télen felviszem heti 25 óra környékére. Várom a telet. Nyugalom van, az erdő-mező más arcát mutatja , a hétvégi parasztok nincsenek kinn. Minden csendesebb, nyugodtabb. Ismét hallgatni a hó ropogását lovam lába alatt. Hümmm. Talán tél végére átlépem a kb. 20 000 lóval megtett km-t.
Mutatott egy jó bőr csizmát is. Majd tavasszal vissza térek rá. Inkább valami jó bakancs kell. Azonkívül még termosz az életmentő teának és valami táp a lónak. De ezek még ráérnek.
Amúgy úgy látom a tél enyhe lesz és lesz benne olyan rész amikor melegebb lesz a megszokottnál.
Gusztáv az elmúlt napokban nagyon enyhén elkezdte "hullatni" nyári szőrét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kettlebell hírek, május első hete

Artem 32 kg-os bellel helyből gömbbel felfelé szakítás egy lábon állva.  Valamint feltöltött egy videót amelyen 70 kg-os rúddal egykezes sza...