2012. április 5., csütörtök

2012 tizennegyedik lovasíjász edzése, az építkezési terület közelében

Nem akarok pozitív lila ködben úszó bejegyzést. Szerintem mindenkinek megvan a keresztje így a sajátommal nem terhelem az olvasót-itt most nem csak a tanyán történtekről van szó. Inkább a humoros részét igyekszem leírni.
7 vesszők mentek ki és 3-4 talált. Kívülről olyan rosszul nem nézhettünk ki mivel a munkás(ok) is néz(tek).  Utána maradtam bal kézzel íjászni. Ez rendkívül felüdítő volt. 
Nehéz napokon -például télen- a lovászékkal jobban összejövök. (Régen ez gyakori volt ma már beszéd helyett inkább megyek edzeni.) Ők nálam is viharvertebbek- ha igaz amit mondanak. Mindenesetre ott kinn élni, lovászként, minden elismerésem az övék. Mondta Klári olyan, mintha villamosszékben élnének. Remeg az egész bódé. Legutóbb majdnem eldobta a fakanalat főzéskor, mert kinyílt a szekrényajtó és nagy csörömpöléssel kiestek a fazekak. (Ma vitték be az áramot -hosszabbítóval- a bódéba. Más luxux nincs benne... Gáz palackról megy.... )
Hazafelé nagy villámok cikáztak az égen. Az egész tájat bevilágították. Mikor beléptem a lakásba, elkezdett esni.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kettlebell hírek, május első hete

Artem 32 kg-os bellel helyből gömbbel felfelé szakítás egy lábon állva.  Valamint feltöltött egy videót amelyen 70 kg-os rúddal egykezes sza...