2012. október 30., kedd

Strongfirst


Biztos hallottátok, hogy Pavel és John szétváltak. John lett a Dragondoor tulajdonos. 
Pavel pedig nemrég bejelentette az új szervezetét. A facebookon találtok erről több információt valamint majd a Főnök -Lakatos Péter ír róla. Én most csak a célkitűzését írom ide -Lakatos Péter fordításában (facebookról):

Te döntöd, hogy mi akarsz lenni. Harcos. Atléta. Kemény férfi vagy nő, aki megbirkózik azzal, amit az élet hoz. De elsőként erősnek kell lenned.

Az erő az a fundamentum, ami minden más fizikális minőséget meghatároz - jelentette ki Professzor Leonyid Matvejev. Minden másnál fontosabb, legyen az flexibilitás vagy állóképesség.

Míg valaki eléri az erő belépő szintjét - legyen az egy teljes testes 
katonai nyomás a férfiak esetén, vagy egy szabályos húzódzkodás a nőknél - nem lehet más igazolható célja, mint maga az erő megszerzése egy egészséges atléta esetén. A tudomány és a tapasztalat megtanított minket arra, hogy bármely atlétát - még az ultra állóképességet igénylő sportokban is - az erő alapvető hiánya bukásra ítéli abban,hogy a valós potenciálját elérje.

Az erőt sokan olyan pohárhoz hasonlítják, amelybe sok más készség tölthető bele. Nagyobb a pohár, több az állóképesség, spotági készség, zsírvesztés fér el benne.

Légy az, ami lenni akarsz.

De előbb legyél ERŐS!

Pavel Tsatsouline

Utólag:
Strongfirst honlap. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kettlebell hírek, május első hete

Artem 32 kg-os bellel helyből gömbbel felfelé szakítás egy lábon állva.  Valamint feltöltött egy videót amelyen 70 kg-os rúddal egykezes sza...