2013. július 12., péntek

Különböző girevoy sport szervezetek rangsor táblázatai

Pár hete és ma is jött ki új rangsor táblázat girevoy sport szövetségektől, szervezetektől... Ki, hogy hívja magát. A nagy-nagy mester szinthez már szinte mindenhol 40 kg illetve dupla 40 kg használatát írják elő.
Orange Kettlebell Club ranking table (Elég nagy nevek a készítői. Így várható volt, hogy más is átveszi illetve elfogadja ezt a rangsort. Ez meg is történt, csak elfelejtettem ki. :))
Pár órája került ki a facebookra az Elite Girevoy Sport Association szervezet rangsor táblázata. A készítője Ivan Denisov.
(Csak úgy megjegyzem a WKC szervezet is a nagy-nagy mester ranghoz mind a felvétel és lökés, mind a biatlon versenyszámban 40 kg használatát kéri. Ezen is túl megy az IKLF rang táblázata. Itt 48 kg használatát írják elő a legmagasabb ranghoz. Ivan Denisov tavaly 40 kg-ot használt a világbajnokságon. Egyedül őt tartom esélyesnek arra, hogy napjainkban elérje ezeket a szinteket. Ha csak addig nem jön valaki az Űrből, egy másik bolygóról.)
Idén jár le az IUKL szervezet rang táblázata. Erre különösen kíváncsi vagyok. Ugyanis ha megyek versenyre az ő versenyükre mennék.
Különféle rang táblázatok elemzése (Igor Morozov: Comparative analysis of rankings: RGSI,RGSF,WCK,IKFF)- még csak átolvastam, az alapján jónak tűnik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kettlebell hírek, május első hete

Artem 32 kg-os bellel helyből gömbbel felfelé szakítás egy lábon állva.  Valamint feltöltött egy videót amelyen 70 kg-os rúddal egykezes sza...