2014. július 9., szerda

Bar sense alkalmazás kettlebellel

Tegnap Dávidnak köszönhetően megnéztük az előző bejegyzésben említett bar sense próbaalkalmazást kettlebellel - ebben viszont csak sebesség és a súly vonala van.
A szakítást nem sikerült megnézni vele, mivel vagy a lábam mögött vagy elől max derék magasságig rajzolta a vonalakat. A súly láb közé behozatala jelenti a problémát.
A lökést viszont meg tudtuk nézni. Meglepetésemre ugyanazon a vonalon mozgott a súly, ami azért örömteli. Úgy emlékszek 16 kg-al kb 2,09 m/s volt a gyorsulás 24 kg-al 10 m/s körüli sebességgel mozgott a súly. Majd ha megkapom a felvételeket akkor közzéteszem.

Tegnap Máté is csatlakozott a 32 kg-os bellel katonai nyomást végrehajtók táborába. Gratulálok Neki!

Utólag:
A legendás orosz erősemberről Ivan Poddubnyről film készül(t). Ez az előzetes. Ő edzett kettlebellel is. Anno a youtub-on nagyon jó archiv felvétel volt, de sajnos ma már nem elérhető....

Utólag: Azóta több mérés is történt a bar sense alkalmazással- 16 kg-al 5 m/s körüli értékek jöttek ki, tehát a 2,09 m / s hibás adat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kettlebell hírek, május első hete

Artem 32 kg-os bellel helyből gömbbel felfelé szakítás egy lábon állva.  Valamint feltöltött egy videót amelyen 70 kg-os rúddal egykezes sza...