2016. április 9., szombat

Izomzat növelő tusfürdő, +50 % fehérjeszintézis


Hathenger Tibi Testépítés fb csoport 
Jók a hozzászólások is Pl.: Test-tus-teron? vagy 
Van már aminosavas tusfürdő grin hangulatjel + 50% fehérjeszintézis


Iron History fb oldalról


Dmytri Yakovlevtől


Orosz fb


Huszár eskü -Smuta Gergőtől:
"Lovas szellemtől áthatott az az ember, aki a jóságos természete mellett bátor szívű. Aki lovában, önmagában és fegyverében bízik, aki lovát önmagánál is jobban szereti és ápolja. Aki a legválságosabb helyzetben is merész elhatározásra jut, és azt nyomban tettel követi. Az ilyen ember nem ismer nehézséget, eleme a támadás, és még a hátrálásban is eszközt lát arra, hogy kedvezőbb viszonyok közt újra támadhasson.”

Bár manapság Magyarországon kevésbé ismert a macebell attól ez egy remek indiai eszköz. Madridban keményen használják. Ime az egy és a kettó órás macebell ezés eredményeik. Szintén náluk találtam ezt a videót. Ebben kettő bell van összeöntve(?) és teljesen új fajta módon használják.

A kutatók pl Stuart McGill már régóta mondja illetve bebizonyította, hogy a hagyományos felülés káros a gerincnek.... Az amerikai hadseregben elkezdték kivezetni a felülést.


Nálunk Andi még a versenyen 110 kg-ra javította az elemelés egyéni csúcsát. Zoli hátul guggolásban 105-re elől pedig 85 ra javult. Józsi kinyomta a 32 kg-os bellt így már Ő is férfi. Gratulálok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kettlebell hírek, május első hete

Artem 32 kg-os bellel helyből gömbbel felfelé szakítás egy lábon állva.  Valamint feltöltött egy videót amelyen 70 kg-os rúddal egykezes sza...